Ο Μικέλ Ρίκο είχε κέφια…

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 2-0 και πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» παρ' όλο που είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 1-0.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 2-0 και πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» παρ’ όλο που είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 1-0.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε υποδέχτηκε στο «Σαν Μαμές» την Ρεάλ Μπέτις θέλοντας τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Copa Del Rey και το κατάφερε έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Μικέλ Ρίκο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Ο Ισπανός μέσος άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό ενώ στο 670 λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Νωρίτερα, η Εσπανιόλ νίκησε 4-2 την Αλκορκόν, ομάδα από τη Σεγούντα Ντιβισιόν, και εξασφάλισε και αυτή την πρόκριση στους «8» του θεσμού. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο τέταρτο μόλις λεπτό με τον Όσκαρ Πλάνο αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Σιμάο ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο 23ο λεπτό ο Σέρχιο Γκαρθία έκανε την ανατροπή σκοράροντας για τους γηπεδούχους και αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 80ο λεπτό με τον Χαβίτο αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Άλβαρεζ έκανε το 3-2 ενώ το τελικό 4-2 έκανε το Πίτσι στο 86ο λεπτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.