Βασιλειάδης: «Χάσαμε άδικα»

Ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την ήττα η Μπιλμπάο, εμφανίστηκε ο Κώστα Βασιλειάδης.

Ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την ήττα η Μπιλμπάο, εμφανίστηκε ο Κώστα Βασιλειάδης. Ο Έλληνας παίκτης είχε εξαιρετική εμφάνιση στον προημιτελικό του ισπανικού κυπέλλου, σημειώνοντας 31 πόντους και διαμαρτύρεται για το τρίποντο που ακυρώθηκε και θα έδινε τη νίκη στην ομάδα τυ.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε: «Το βασικότερο στοιχείο που μας στέρησε την πρόκριση στα ημιτελικά ήταν το τρίποντο που ακυρώθηκε, σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος. Κάθε παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ είναι ντέρμπι κι εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να δείξουμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, κυρίως αμυντικά. Προσπαθήσαμε και στην επίθεση πολύ και πετύχαμε μερικά πολύ δύσκολα καλάθια. Η νίκη θα μπορούσε στο τέλος να είναι δική μας κι αυτή είναι η ουσία του μπάσκετ. Στην επίμαχη φάση, δόθηκε ότι πάτησα γραμμή, αλλά στα αποδυτήρια μου είπαν πως δεν έγινε έτσι. Για μένα η φάση αυτή ήταν καθοριστική για την τελική έκβαση».

Και συμπλήρωσε: «Η προσωπική μου απόδοση δεν με ενδιαφέρει καθόλου από τη στιγμή που χάσαμε το παιχνίδι. Η ομάδα μου έχει μέλλον. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε σ’ αυτό το επίπεδο, τότε θα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.