Μουρίνιο: “Δεν είναι εύκολο παιχνίδι”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με την Σεβίλλη και για την ομάδα του.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε συνέντευξη Τύπου, όπου μίλησε για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με την Σεβίλλη, αλλά και για την κατάσταση στην όποια βρίσκεται η ομάδα του μετά από την ήττα από την Οσασούνα, που την άφησε επτά βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε για τον αγώνα με την Σεβίλη: «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με την Σεβίλη και δεν θα είναι εύκολο, αλλά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θέλουμε πολύ να τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε πολλά χρόνια να πάμε σε τελικό».

Ο Μουρίνιο μίλησε για την κούραση των παικτών του λέγοντας: «Μέσα στον Ιανουάριο παίξαμε 9 παιχνίδια αυτό δεν είναι πρόβλημα για αυτούς που έχουν συνηθίσει έτσι αλλά οι ποδοσφαιριστές μας έχουν συνηθίσει να παίζουν μόνο ένα μόνο παιχνίδι την εβδομάδα, αφού τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ αποκλειόταν πρόωρα στο κύπελλο και στο Τσάμπιονς Λιγκ». Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα συνηθίσουν, το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο η σωματική κούραση αλλά η πνευματική. Όλα όμως είναι θέμα συνήθειας και ο ποδοσφαιριστής είναι ον συνήθειας, του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι».

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» μίλησε και για την απουσία του Πέπε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτούς που δεν παίζουν, αλλά πρέπει να πω την αλήθεια. Η ομάδα παίζει πολύ καλύτερα με τον Πέπε, πιέζει περισσότερο, κλέβει την μπάλα περισσότερες φορές και είναι πιο επικίνδυνη στην επίθεση. Η απουσία του είναι φανερή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.