“Αφεντικό” στην πρωτεύουσα

Η Ρεάλ νίκησε την Ατλέτικο και στο "Βιθέντε Καλδερόν" και προκρίθηκε στους "4" του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Ρεάλ νίκησε την Ατλέτικο 1-0 στο “Βιθέντε Καλδερόν” και προκρίθηκε στους “4” του Κυπέλλου Ισπανίας με δύο νίκες επί των “ροχιμπλάνκος”. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Μουρίνιο είχε επιβληθεί με 3-1 και η Ατλέτικο διατηρούσε κάποιες ελπίδες για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Οι παίκτες του Φλόρες, όμως, δεν μπόρεσαν ποτέ να δείξουν ότι πιστεύουν στην πρόκριση και οι όποιες αμφιβολίες σβήστηκαν γρήγορα. Στο 23′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πλασέ από τη μικρή περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντε Χέα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ του μαδριλένικου ντέρμπι.

Η Ρεάλ “έκατσε”, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν σχεδόν ποτέ τον Κασίγιας και το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, σε ένα από τα πιο ήσυχα όσον αφορά στην εξέλιξη του σκοτ ντέρμπι των τελευταίων ετών.

Η Ατλέτικο, που αποχαιρέτησε πρόωρα ακόμα ένα στόχο, έμεινε χωρίς νίκη επί της Ρεάλ από το 1999. Αντίπαλος της “βασίλισσας” στα ημιτελικά θα είναι η Σεβίλη, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα κοντραριστούν η Μπαρτσελόνα με την Αλμερία.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Ντε Χέα, Ουιφαλούσι, Λ. Περέα, Χουάν Βαλέρα, Φιλίπε Λουίς, Ρέγες (26′ Ντιέγκο Κόστα), Τιάγκο (66′ Χουανφράν), Πάουλο Ασουνσάο, Φραν Μέριδα (75′ Αλμπέρτο Περέα), Ελίας, Φορλάν 
ΡΕΑΛ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Τσάβι Αλόνο, Οζίλ (75′ Κακά), Κεντίρα (83′ Γκάγο), Ντι Μαρία (69′ Γρανέρο), Κριστιάνο Ρονάλντο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.