Άδειασε τον Νεϊμάρ ο Λουίς Ενρίκε

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως και ο ίδιος θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο, στη φάση με τον Νεϊμάρ.

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως και ο ίδιος θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο, στη φάση με τον Νεϊμάρ. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα «άδειασε» τον παίκτη για το επεισόδιο, που είχε με τους Βάσκους, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι για τη νέα εκπληκτική εμφάνιση.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν ήμουν στη θέση των παικτών της Μπιλμπάο θα αντιδρούσα με τον ίδιο τρόπο ή και χειρότερα. Όμως αυτό που έκανε ο Νεϊμάρ είναι φυσιολογικό στη Βραζιλία».

Στη συνέχεια, τεχνικός των Καταλανών συμπλήρωσε: «Θα προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία. Προσωπικά δεν μετρώ την ευτυχία με τους τίτλους. Από την αρχή της σεζόν εγώ ήμουν ικανοποιημένος με τους παίκτες μου, ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Θέλουμε το τρεμπλ για να δώσουμε κι άλλη χαρά στον κόσμο μας».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Λιονέλ Μέσι: «Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Απολαμβάνουμε τέτοιες στιγμές καθημερινά στις προπονήσεις. Όπως και να’ χει είναι δύσκολο να τον σταματήσει κανείς. Ανυπομονώ να δω το γκολ του στην τηλεόραση για να το χαρώ περισσότερο. Ήταν ένα γκολ από άλλο γαλαξία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.