Γκάφα της Ρεάλ με Τσερίσεφ!

Ακόμα και με αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας κινδυνεύει η Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω του ότι χρησιμοποίησε τον τιμωρημένο Ντένις Τσερίσεφ στο ματς με την Κάντιθ!

Ακόμα και με αποκλεισμό από το Κύπελλο Ισπανίας κινδυνεύει η Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω του ότι χρησιμοποίησε τον τιμωρημένο Ντένις Τσερίσεφ στο ματς με την Κάντιθ!

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 3-1 στο πρώτο ματς του τέταρτου γύρου του Κόπα Ντελ Ρέι εκτός έδρας, όμως ο Ρώσος μέσος, που μάλιστα πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ, «χρωστούσε» μία αγωνιστική τιμωρίας λόγω κίτρινων καρτών από τη θητεία του στη Βιγιαρεάλ!

Οι «μπλάνκος» αντιλήφθηκαν το λάθος τους όταν ήδη ήταν αργά και απέσυραν τον παίκτη στο ημίχρονο, ως «δείγμα καλής πίστης», όπως εξήγησε ο Μπενίτεθ.

Ωστόσο απομένουν οι αποφάσεις της ισπανικής ομοσπονδίας, η οποία πέρσι είχε αποκλείσει από το Κύπελλο την Οσασούνα για τον ίδιο λόγο.

Ο Μπενίτεθ από την πλευρά του, ήταν προπονητής της Βαλένθια το 2001, όταν οι  «νυχτερίδες» είχαν βρεθεί εκτός του θεσμού επειδή παρέταξαν περισσότερους μη κοινοτικούς παίκτες απ’ ότι προβλεπόταν από τους κανονισμούς.

Οι Μαδριλένοι, ισχυρίζονται ότι δεν είχαν ενημερωθεί από Βιγιαρεάλ και ομοσπονδία για την τιμωρία του Τσερίσεφ, ενώ ήδη η Κάντιθ προχώρησε στις σχετικές καταγγελίες εναντίον των «μπλάνκος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.