Προβάδισμα με ανατροπή για την Κόρδοβα

Πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Κόρδοβα, που νίκησε 2-1 την Εσπανιόλ, αν και μέχρι το 81' ήταν πίσω στο σκορ.

 Πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Κόρδοβα, που νίκησε 2-1 την Εσπανιόλ, αν και μέχρι το 81′ ήταν πίσω στο σκορ. Η ομάδα της Βαρκελώνης προηγήθηκε στο 39′ με τον Σέρχιο Γκαρθία και έδειξε να κρατάει τη νίκη, αλλά η αποβολή του τερματοφύλακά της, Φρανθίσκο Κασίγια, στο 51′ αποδείχθηκε καθοριστική.
 
Ο Μπόρχα Γκαρθία ισοφάρισε αρκετά αργότερα, στο 81′, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Κάρλος Καμπαγέρο στο 85′, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο «Νουέβο Αρκάνχελ». Το έργο της Κόρδοβα, βέβαια, στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (11/1) αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο.
 
Η Εσπανιόλ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει αυτή το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού, όπου αντίπαλός της θα είναι μία εκ των Μιραντές, Σανταντέρ (στο πρώτο ματς η Μιραντές νίκησε 2-0).
 
ΚΟΡΔΟΒΑ: Αρίας, Νταβίδ Πριέτο, Τένα (79′ Μπάλσας), Χουάν Φουέντες, Χοσέ Ρέγες, Μπόρχα Γκαρθία, Αλμπέρτο, Κέρο (75′ Χάβι Ερβάς), Κάρλος Καμπαγέρο, Αφόνσο Ταΐρα (59′ Φέδε), Πέπε Ντίαθ
 
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Φρανθίσκο Κασίγια, Μορένο, Ραούλ Ροντρίγκεθ, Γκαλάν, Ντίντακ Βιλά, Ρομαρίκ (66′ Κριστιάν Γκόμεθ), Βερδού, Άλβαρο (53′ Άλβαρες), Σέρχιο Γκαρθία, Μπιφουμά (82′ Αλφόνσο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.