Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 3-0: Στον τελικό η παρέα του Μέσι (vid)

Μετά από ένα παιχνίδι - θρίλερ, το οποίο κρίθηκε στην παράταση, η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Μετά από ένα παιχνίδι – θρίλερ, το οποίο κρίθηκε στην παράταση, η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, επικρατώντας 3-0 της Σεβίλλης στο “Καμπ Νόου”. 

Οι “μπλαουγκράνα” άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Ντεμπελέ και η Σεβίλλη απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να “κλειδώσει” την πρόκριση στο 73′, καθώς ο Οκάμπος έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Η Μπαρτσελόνα επέμεινε μέχρι το φινάλε απέναντι στη Σεβίλλη που έμεινε με δέκα παίκτες στο 92′ μετά την αποβολή του Φερνάντο (δεύτερη κίτρινη) και με γκολ του Πικέ στο 94ο λεπτό ισοφάρισε το 2-0 του πρώτου αγώνα και έστειλε το ματς στην παράταση. 

Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ο Μπρέιθγουέιτ σκόραρε στο 95ο λεπτό και έστειλε τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Λανγκλέ, Πικέ, Μινγκέζα (78′ Φίρπο), Μπουσκέτς (78′ Μορίμπα), Άλμπα, Πέδρι (89′ Μπρέιθγουέιτ), Ντε Γιόνγκ, Ντεστ (63′ Γκριζμάν), Ντεμπελέ (89′ Τρινκάο), Μέσι

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Βιντάλ (54′ Νάβας), Κουντέ, Κάρλος, Ακούνα (54′ Ρέκικ), Τζόρνταν, Φερνάντο, Τόρες (62′ Οκάμπος), Σούσο (79′ Γκόμεζ), Ντε Γιόνγκ (54΄Ράκιτιτς), Αν Νεσιρί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.