Στον τελικό διά περιπάτου η «Μπάρτσα»

Την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι για 37η φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε 3-1 της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ».

Την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι για 37η φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Μπαρτσελόνα, καθώς επικράτησε 3-1 της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ».

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, «φιλοδώρησε» με ακόμη τρία γκολ τα «κίτρινα υποβρύχια» και τσέκαρε για δεύτερη σερί χρονιά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι «μπλαουγκράνα» λοιπόν μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 39′ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ντος Σάντος, όμως στο 65′ έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πίνα και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα.

Η Μπαρτσελόνα όπως ήταν φυσικό εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 73′ με τον Σουάρες πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, ενώ στο 88′ ο Νεϊμάρ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, όπου η «Μπάρτσα» θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 27ο τρόπαιο στην ιστορία της, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.