Η δυσαρέσκεια του Μπέιλ και το Clasico

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο Clasico ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.Οι ''μερένγκες'' υποδέχονται τους μπλαουγκράνα στη ρεβάνς του 1-1 στο Καμπ Νοου.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο Clasico ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.Οι ”μερένγκες” υποδέχονται τους μπλαουγκράνα στη ρεβάνς του 1-1 στο Καμπ Νοου.

Ο Ουαλός ήρθε από τον πάγκο στο ματς με τη Λεβάντε για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Σολάρι διατηρώντας ζωντάνες τις ελπίδες της Ρεάλ για τον τίτλο.Ο Μπέιλ όμως δέχτηκε κριτική όταν αποφάσισε να μην πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε.Ο Λούκας Βάσκεθ προσπάθησε να τον αγκαλιάσει, όμως ο Ουαλός τον απώθησε μετά την επίτευξη του γκολ με δημοσιεύματα από την Ισπανία να κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του Μπέιλ λόγω του μειωμένου χρόνου συμμετοχής.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, κάποιοι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ ζήτησαν την τιμωρία του Μπέιλ.

Ο Σαντιάγκο Σολάρι δεν θέλησε να σταθεί στο θέμα που έχει προκύψει και δήλωσε πως η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στον αποψινό ημιτελικό.

”Έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι μπροστά μας, δουλέψαμε σκληρά για να βρεθούμε εδώ και είμαστε 100% έτοιμοι για να πάρουμε την πρόκριση, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι, όπως και ο Γκάρεθ(Μπέιλ).”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.