Οσασούνα – Σεβίλλη 2-1: Δραματική πρόκριση στην παράταση (hls)

Η Οσασούνα έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Μπαρτσελόνα που περνά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, κερδίζοντας 2-1 εντός έδρας τη Σεβίλλη, σε προημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 71ο λεπτό με τον Τσίμι Άβιλα, ο οποίος βρέθηκε σε θέση για γκολ μέσα στην περιοχή μετά από μακρινή μπαλιά, γύρισε ωραία και πλάσαρε τον Μπόνο, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού του Ντμίτροβιτς, που είχε ξεκινήσει το ματς.

Η Σεβίλλη όμως πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της κανονικής διάρκειας και ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Εν Νεσίρι, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 77′ και σκόραρε από τη μικρή περιοχή!

Ωστόσο στην παράταση η Οσασούνα πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ και συγκεκριμένα στο 100ό λεπτό, με σκόρερ μία δική της αλλαγή, τον Εζαλζουλί, ο οποίος σκόραρε με το δεξί από κοντά. Το γκολ του ήταν αρκετό για να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα της Παμπλόνα.

Oσασούνα (Αράσατε): Ερέρα – Μονκαγιόλα (102′ Μορένο), Ο. Γαρθία, Ν. Γαρθία, Κρουθ – Τόρο – Άβιλα (81′ Μπούντιμιρ), Γόμεθ (90+2′ Aριδάνε), Ορόθ (80′ Μπράσανατς), Μπάρχα (69′ Ρ. Γαρθία) – Κ. Γαρθία (69′ Εζαλζουλί).
Σεβίλλη (Σαμπαόλι): Ντμίτροβιτς (46′ Μπόνο) – Μοντιέλ (77′ Νάβας), Νιανζού (87′ Σούσο), Μπαντέ, Ακούνια – Γκούντελ (96′ Ρέκικ) – Λαμέλα, Χορδάν, Ράκιτιτς, Μιρ (77′ Εν Νεσίρι) – Οκάμπος (62′ Τόρες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.