Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Ολική ανατροπή με πρωταγωνιστή Θεμπάγιος! (hls)

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με MVP τον Θεμπάγιος, ο οποίος διαμόρφωσε το 3-2, μοίρασε και μία ασίστ, «πέταξε» για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Σπουδαία εμφάνιση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να ανατρέψει το 2-0 της Βιγιαρεάλ σε 3-2. Οι «μπλάνκος» με πρωταγωνιστή τον Θεμπάγιος, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ «μοίρασε» και την ασίστ στο πρώτο γκολ του Βινίσιους μόλις ένα λεπτό στον αγωνιστικό χώρο.

Η Βιγιαρεάλ στο 4ο λεπτό έβαλε γκολ από τα αποδυτήρια κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από πλάγια θέση η μπάλα έφτασε στον Καπού, ο οποίος μέσα από την περιοχή και με διαφώνιο σουτ νίκησε τον Κουρτουά για το 1-0. Στο 42′ τα «υποβρύχια» διπλασίασαν τα τέρματα τους με ώραια συνεργασία τον ΜορένοΤσουκουέζε. Ο 23χρονος Νιγηριανός διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνο του σε 2-0.

Ο Κάρλος Αντσελότι στο 56′ έριξε στο παιχνίδι τον Θεμπάγιος και εκείνος ένα λεπτό αργότερα «μοίρασε» την ασίστ στον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς της Βιγιαρεάλ και μείωσε σε 2-1 με πλάσε. Οι «μπλάνκος» στο 70ο λεπτό έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Αρχικά ο Μπενζεμά προσπάθησε με κεφαλιά, αλλά ο Γέργκενσεν απέκρουσε. Η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Μιλιτάο και εκείνος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα της Βιγιαρεάλ για το 2-2.

Στο 86ο λεπτό ο Θεμπάγιος αποδείχθηκε «χρύση» αλλαγή για τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Βινίσους έκανε την κάθετη στον Ασένσιο, εκείνος στο όριο της περιοχής έδωσε στον Θεμπάγιος για την ολική ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης και το 3-2.

H «Βασίλισσα» με σκορ 3-2 κόντρα στη Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Οι συνθέσεις:

Βιγιαρεάλ (Κίκε Σετιέν): Γέργκενσεν, Φόιτ (52′ Μαντί), Αλμπιόλ (46′ Κουένκα), Τόρες, Α. Μορένο, Καπού, Παρέχο, Μπαένα, Τσουκουέζε, Ζ. Μορένο, Πίνο (68′ Μοράλες)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος (56′ Θεμπάγιος), Ροντρίγκο (56′ Ασένσιο), Μπενζεμά, Βινίσιους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.