Βαλένθια-Κάντιθ 2-1: Πέταξαν στα ημιτελικά οι “νυχτερίδες” (hls)

Η Βαλένθια επικράτησε της Κάντιθ το βράδυ της Τετάρτης (2/2) στο Μεστάγια σε μία πολύ δυνατή αναμέτρηση και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Ray

Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια η Βαλένθια για να επικρατήσει το βράδυ της Τετάρτης (2/2) στο Μεστάγια της Κάντιθ με σκορ 2-1 και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του ισπανικού Copa del Ray. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό και οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να υπερβάλουν εαυτόν για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο!

Οι “νυχτερίδες” προηγήθηκαν με τον Γκονσάλο Γκουέδες στο 24ο. Στη συνέχεια του αγώνα οι Ανδαλουσιάνοι πήραν τα ηνία του αγώνα. Ανέβασαν τέμπο, δημιούργησαν τελικές, είχαν καλύτερες ευκαιρίες και ισοφάρισαν στο 54ο με εύστοχο πέναλτι του Λούκας Πέρεθ, στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα στην Ισπανία. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στον αγώνα. Δοκάρι είχε ο Κάλα από τους φιλοξενούμενους έξι λεπτά αργότερα (60ό).

Η Βαλένθια, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Το έκανε ο Ούγκο Ντούρο με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ στο 79ο! Στα τελευταία λεπτά ως το φινάλε υπερίσχυσε η δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα, ο Χουάν Κάλα αποβλήθηκε στο 84ο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό τάκλιν, προκαλώντας μία από τις πολλές συρράξεις που σημειώθηκαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.