Έλτσε-Ρεάλ Μ. 1-2: Οκτάδα με δέκα παίκτες και ανατροπή (vids)

Αγχωτική, αλλά... βασιλική πρόκριση για την Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Έλτσε, την οποία νίκησε στην παράταση με ανατροπή και δέκα παίκτες:

Στην προημιτελική φάση του Copa Del Rey προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρέθηκε να χάνει στο 104ο λεπτό από την Έλτσε, όμως πήρε την πρόκριση με γκολ των Ίσκο και Αζάρ και ενώ από το 102′ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρσέλο.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν από ωραία κίνηση και γύρισμα του Ροντρίγκες, ο Καρίγιο μέσα από τη μικρή περιοχή και σε κενή εστία σημάδεψε των οριζόντιο δοκάρι!

Η Ρεάλ είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο στο 42ο λεπτό, όταν από εντυπωσιακή ντρίμπλα του Μαρσέλο και γύρισμα του Ροντρίγκο, ο Λούκας Βάθκεθ δεν πρόλαβε να έρθει σε επαφή με τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Η ομάδα του Αντσελότι θα μπορούσε να είχε πάρει την πρόκριση στο 90λεπτο, όμως η προσπάθεια του Βινίσιους στο 82ο λεπτό δεν κατέληξε στα δίχτυα.

O αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση εκεί όπου η Ρεάλ είδε τον Μαρσέλο να αποβάλλεται στο 102ο λεπτό της αναμέτρησης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Δύο λεπτά μετά την αποβολή του Βραζιλιάνου και από το σημείο που έκανε το φάουλ, ο Γκονζάλο Βερντού που ήρθε από τον πάγκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λούνιν για το 1-0.

H Ρεάλ όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τα δύο αναποδιές που της προέκυψαν, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά!

Στο 108ο λεπτό, ο Ίσκο που είχε μπει στο ματς στο 79′ ισοφάρισε σε 1-1 με τυχερό τρόπο καθώς κόντραρε η μπάλα πάνω του σε σουτ του Σεμπάγιος και στο 115ο λεπτό, ο Εντέν Αζάρ που μπήκε πριν αρχίσει η παράταση ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη “Βασίλισσα”, σκοράροντας εναντίον του Βέρνερ και αφού πρώτα τον πέρασε έξω από την περιοχή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.