Ρονάλντο: «Περήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Τα εύσημα στους συμπαίκτες του απένειμε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας.

Τα εύσημα στους συμπαίκτες του απένειμε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ τόνισε πως η «βασίλισσα» άξιζε το τρόπαιο, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του.

«Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ήθελα πολύ να τους βοηθήσω κι εγώ, αλλά δεν μπορούσα. Όμως τα κατάφεραν περίφημα. Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά, ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κατακτήσαμε το Κύπελλο. Είναι ένα σημαντικό τρόπαιο κι ακόμη πιο σπουδαίο γίνεται επειδή ήρθε απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Συγχαρητήρια και στον προπονητή μας. Έχουμε ήδη τον πρώτο μας τίτλο και θα παλέψουμε για άλλους δύο φέτος», δήλωσε ο Πορτογάλος σταρ της «βασίλισσας».

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στη δράση από τον μυϊκό τραυματισμό του, τόνισε: «Δεν πονάω πλέον, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα προλάβω τον πρώτο αγώνα με την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League την επόμενη εβδομάδα ή θα πρέπει να περιμένω τον επαναληπτικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.