Θρίαμβος για Κλαμπ Αμέρικα

Η Κλαμπ Αμέρικα κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ της Συνομοσπονδίας ΚΟΝΚΑΚΑΦ (Βόρεια, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική), επικρατώντας με 4-2 της Μόντρεαλ Ίμπακτ μέσα στον Καναδά και θριαμβεύοντας με συνολικό σκορ 5-3 στον τελικό.

Η Κλαμπ Αμέρικα κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ της Συνομοσπονδίας ΚΟΝΚΑΚΑΦ (Βόρεια, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική), επικρατώντας με 4-2 της Μόντρεαλ Ίμπακτ μέσα στον Καναδά και θριαμβεύοντας με συνολικό σκορ 5-3 στον τελικό.

Η Ίμπακτ, που έχει προπονητή τον παλιό παίκτη της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Σμύρνης Φρανκ Κλόπα, είχε πάρει 1-1 στον πρώτο τελικό στο Μεξικό και ήλπιζε στην πρώτη κατάκτηση του τροπαίου από καναδική ομάδα.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι, με την ώθηση από 61.000 φιλάθλους τους στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μόντρεαλ, προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον Ρομέρο και πήγαν με το 1-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος όμως ανήκε ολοκληρωτικά στην Αμέρικα, που σκόραρε τέσσερις φορές, με χατ τρικ του Μπενεντέτο (50′, 66′, 81′) και γκολ από τον Περάλτα (64′), με τους γηπεδούχους να αρκούνται στο γκολ της τιμής με τον ΜακΆινερνι στο 89′.

Για την Κλαμπ Αμέρικα ήταν η έκτη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και έγινε έτσι η πιο επιτυχημένη ομάδα στον θεσμό μαζί με την συμπατριώτισσα Κρους Αζούλ, ενώ ακολουθεί η επίσης μεξικανική Πατσούκα με τέσσερις κατακτήσεις. Να σημειωθεί ότι το τρόπαιο μένει στο Μεξικό για δέκατη συνεχόμενη χρονιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.