Ανέλαβε επισήμως τη Λιντς ο Μπιέλσα (photo)

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Λιντς, καθώς ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας και αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα άμεσα.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Λιντς, καθώς ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της ομάδας και αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα άμεσα. Ο Αργεντινός τεχνικός έθεσε ως στόχο την επιστροφή της αγγλικής ομάδας στην Premier League, για πρώτη φορά μετά το 2004. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του 62χρονου τεχνικού, που θα εργαστεί στην Αγγλία. 

Αρχικά, ο Μπιέλσα δήλωσε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τη διοίκηση της Λιντς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αναλαμβάνω προπονητής της Λιντς. Ήταν πάντα φιλοδοξία μου να δουλέψω στην Αγγλία και είχα κάποιες ευκαιρίες στη διάρκεια της καριέρας μου».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός παίκτης υπογράμμισε: «Ωστόσο πάντα πίστευα ότι θα έπρεπε να περιμένω την κατάλληλη χρονική στιγμή και το σωστό πρότζεκτ και έτσι όταν ένας ιστορικός σύλλογος, όπως η Λιντς, μου έκανε την πρόταση, ήταν αδύνατο να αρνηθώ. Είμαι χαρούμενος για την πρόκληση και περιμένω να συνεργαστώ με όλους για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Η σχετική ανακοίνωση: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.