Άντεξε στην Ουαλία η Λιντς (video)

Τα "Παγώνια" βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ στον αγώνα με τη Σουόνζι, ωστόσο έδειξαν χαρακτήρα, έφυγαν με την ισοπαλία 2-2 και διατήρησαν το αήττητο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο του “Λίμπερτι”, ήταν πρώτοι σχεδόν σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές του Μπιέλσα, οι οποίοι επέδειξαν νωθρότητα. 

Σε αυτό το πλαίσιο, το προβάδισμα της Σουόνζι στο 24′ με σκόρερ τον Μακμπέρνι απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, ενώ το σύνολο του Πότερ είχε κι άλλες ευκαιρίες με τον Τσέλινα στο 32′ και στο 39′ για να διευρύνει τη διαφορά του από την αναιμική Λιντς.

Ωστόσο, η “άφαντη” αγωνιστικά μέχρι το 40′ Λιντς βρήκε γκολ, χάρη στην εξαιρετική επέλαση του Σάκλφορντ -που αντικατέστησε την ύστατη στιγμή στην ενδεκάδα τον τραυματία στην προθέρμανση Κούπερ- και την καλή τοποθέτηση του Ρουφ, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 με το τέταρτο φετινό γκολ του στην Championship. 

Ο Μακμπέρνι -που έχει περάσει απο τις ακαδημίες της Λιντς- έδρασε και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, νικώντας και πάλι τον Πίκοκ-Φάρελ αυτή τη φορά στο 51′ με άπιαστη κεφαλιά, ύστερα από ωραία σέντρα του Όλσον.

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο είχε ένας άλλοτε…κάτοικος του “Λίμπερτι”, ο Πάμπλο Ερνάντεθ, που πέρασε δύο επιτυχημένες σεζόν φορώντας τη φανέλα της Σουόνζι, στο 79′ έφερε το ματς στην ισορροπία, μετά την ασίστ του Μπάμφορντ, διαμορφώντας το τελικό 2-2, με τον Τσέλινα στο 88′ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 3-2. 

Liberty Stadium, Σουόνζι, Ουαλία
Εισιτήρια: 20.860

Διαιτητής: Άντριου Ντέιβις

Κίτρινες κάρτες: Φίλιπς (14′), Ρουφ (27′), Μπέικερ (37′), Σάιθ (90′)

Σουόνζι (4-2-3-1): Μούλντερ –  Νόουτον, Φαν ντερ Χόορν, Ροντόν, Όλσον (83′ Ασόρο) – Φούλτον, Φερ (αρχ.) (74′ Κάρολ) – Ρόμπερτς, Τσέλινα, Μακάι (64′ Μοντέρο) – Μακμπέρνι

Λιντς (4-2-3-1): Πίκοκ-Φάρελ –  Σάκλφορντ, Μπεράρντι, Έιλινγκ (αρχ.) Ντάγκλας – Κλιχ, Φίλιπς (28′ Μπέικερ) – Αλιόσκι (46′ Χάρισον), Σάιθ, Ερνάντεθ –  Ρουφ (64′ Μπάμφορντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.