Μοιρασιά στις ευκαιρίες και στον βαθμό, Στόουκ – Μίντλεσμπρο 0-0 (video)

Σ' ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες στο Στάνφορντσάιρ η Στόουκ Σίτι και η Μίντλεσμπρο έμειναν στο 0-0.

Σ’ ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες στο Στάνφορντσάιρ η Στόουκ Σίτι και η Μίντλεσμπρ έμειναν στο 0-0. 
Από την αρχή του αγώνα η Στόουκ έδειχνε να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο με περισσότερη όρεξη, με περισσότερη διάθεση να παίξει εκείνη το ποδόσφαιρο της και να να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είχε την κατοχή, είχε τον έλεγχο και είχε και την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Αφόμπε στο 11ο λεπτό, όμως ο φορ των γηπεδούχων από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Η Μίντλεσμπρο που ήθελε να ισορροπήσει το παιχνίδι, άρχισε να πιέζει και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο κατάφερε να απειλήσει δύο φορές μέσα σε δύο λεπτά. Στο 26ο λεπτό με το σουτ του Μέρθγουέιτ και στο 28ο με το σουτ του Ντάουνινγκ και τις δύο φορές ο Μπάτλαντ απομάκρυνε την μπάλα. Η απάντηση για την Στόουκ ήρθε από τον Μπεραχίνο το σουτ του οποίου έβγαλε με δυσκολία ο Ράντολφ. 
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έδειξαν το ίδιο πρόσωπο και στο 57′ ο Σόκρος με κεφαλιά θέλησε να σκοράρει χωρίς όμως να τα καταφέρει. 
Μέχρι το τέλος του αγώνα η Μίντλεσμπρο έψαχνε τρόπο να “κλέψει” το ματς και παραλίγο να το κάνει δύο φορές. Η πρώτη ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία της, αφού ο Χάγκιλ έφυγε μόνος του με τον τερματοφύλακα Μπάτλαντ να τον περιμένει το πλασέ όμως βρήκε στον αγκώνα του τερματοφύλακα της Στόουκ κι έφυγε κόρνερ. Η δεύτερη ευκαιρία στην οποία και πάλι βγήκε νικητής ο Μπάτλαντ ήταν στο 75′ όταν το έξυπνο σουτ του Χόουσον πέρασε κάτω από τα πόδια του αμυντικού, όμως με το αριστερό πόδι έβγαλε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Το τελικό 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται ευκαιρίες και τον βαθμό της ισοπαλίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.