Μίλγουολ: Αποδοκιμασίες για το “Black Lives Matter” (vid)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Αγγλία, η στάση των οπαδών της Μίλγουολ, όταν οι παίκτες της ομάδας γονάτισαν για να υποστηρίξουν το κίνημα “ Black Lives Matter”.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Αγγλία, η στάση των οπαδών της Μίλγουολ, όταν οι παίκτες της ομάδας γονάτισαν για να υποστηρίξουν το κίνημα “Black Lives Matter”. Οι περίπου δυο χιλιάδες οπαδοί της αγγλικής ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου άρχισαν να αποδοκιμάζουν, με τον Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς της Ντέρμπι Κάουντι να σηκώνεται όρθιος και να υψώνει στον ουρανό τη γροθιά του, όπως είχαν κάνει οι Τόμι Σμιθ και Τζον Κάρλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικό το 1968. Ο αγγλικός Τύπος έχει ασκήσει σκληρή κριτική στους οπαδούς της Μίλγουολ για τη στάση τους, ενώ για το θέμα τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα και ο Ουέιν Ρούνεϊ

Ο παίκτης-προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι απογοητευτικό και ταυτόχρονο ένα ανησυχητικό περιστατικό που δε μας τιμάει ως κοινωνία”.

Από την πλευρά του, ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου, Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς τόνισε μέσω του Twitter: “Πρώτα απ’ όλα είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα μου. Όλοι μας ήμασταν ενωμένοι και πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Αλλά πρέπει να πω ότι είναι επίπονο, όμως θα το λέω κάθε φορά, πως για αυτό στέκομαι και θα στέκομαι περήφανος. Κάθε άνθρωπος στην ομάδα με έκανε περήφανος, που φοράω αυτή τη φανέλα με τους συμπαίκτες μου. Αυτό που έγινε ήταν μια απόλυτη ντροπή”.

Το σχετικό βίντεο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.