Ντέρμπι Κάουντι: Σε αναγκαστική καραντίνα ο Ρούνεϊ

Ο Ουέιν Ρούνεϊ θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες, λόγω της επαφής του με φίλο του, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Ουέιν Ρούνεϊ θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες, λόγω της επαφής του με φίλο του, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο συγκεκριμένος φίλος του Άγγλου επιθετικού και προπονητή της Ντέρμπι Κάουντι είχε κάνει τεστ κορωνοϊού, το οποίο είχε βγει θετικό και παρόλα αυτά αποφάσισε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι αγγλικές αρχές να θέσουν σε καραντίνα τον Ρούνεϊ και την οικογένειά του, καθώς ιχνηλάτησαν τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή. Ο Ρούνεϊ δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του και φέρεται σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκνευρισμένος με τον φίλο του.

Ο εκπρόσωπος του βετεράνου επιθετικού και προπονητή της Ντέρμπι Κάουντι τόνισε σχετικά: “Ο Γουέιν είναι θυμωμένος και απογοητευμένος, επειδή αυτός, η οικογένειά του και η ομάδα του, έχουν τεθεί σε αυτήν τη θέση από κάποιον που ενεργεί κρυφά και παραβιάζει τις κυβερνητικές οδηγίες και τις οδηγίες του NHS”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.