Χάντερσφιλντ-Γ. Μπρόμουιτς 2-1: Παραμονή και “αυτοκτονία” (vid)

Η Χάντερσφιλντ επικράτησ εμε 2-1 της Γουέστ Μπρόμουιτς εξασφαλίζοντας την παραμονή, με την ομάδα του Μπίλιτς να κινδυνεύει άμεσα με απώλεια της δεύτερης θέσης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπακούνα εκτέλεσε φάουλ, ο Τζόνστον έκανε λάθος και με σουτ από τη μικρή περιοχή ο Γουίλοκ (πρώην παίκτης της Γουεστ Μπρόμουιτς) άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Η Χάντερσφιλντ ήταν απειλητικότερη από την αντίπαλό της στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, όμως η ομάδα του Μπίλιτς έφτασε στην ισοφάριση.

Στο 42′ ο Περέιρα εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας Λεσλ έδιωξε τη μπάλα και ο Ο’ Σέι την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-1. Γκολ που αν υπήρχε το VAR (δε χρησιμοποιείται στην Τσάμπιονσιπ) δεν θα μετρούσε αφού ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ την προσπάθειά του.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον περέιρα, όμως η Χάντερσφιλντ πήρε το τρίποντο με γκολ του Ρόου στο 86ο λεπτό.

με τη νίκη της αυτή η Χάντερσφιλντ ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα η ομάδα του Μπίλιτς περιμένει το αποτέλεσμα της Μπρέντφορντ που αν νικήσει θα την προσπεράσει και μια αγωνιστική πριν το τέλος θα χάσει το πλεονέκτημα της 2ης θέσης που οδηγεί απευθείας στην Premier League.

Χάντερσφιλν: Λεσλ, Τσάλομπα, Σίντλερ, Στίρμαν, Τόφολο, Ο’Μπράιεν, Χογκ, Κινγκ (71′ Ρόου), Γουίλοκ (80′ κατσούνγκα), Μπακούνα (71′ Γκραντ), Κάμπελ (63′ Μουνιέ).

Γουεστ Μπρόμουιτς: Τζόνστον, Ο’ Σέι, Χεγκάζι, Ατζάι, Τάουνσεντ (59′ Φέρλονγκ), Λίβερμορ (46′ Γκροσίτσκι), Σόιερς, Ντιανγκάνα (75′ Ρόμπινσον), Περέιρα, Φίλιπς (46′ Κροβίνοβιτς), Ρόμπσον-Κανού (60′ Όστιν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.