Μπρίστολ Σίτι-Κάρντιφ 0-1: Νίκη εξάδας για τους Ουαλούς (vid)

Η Κάρντιφ επικράτησε στο ντέρμπι του Σέβερν χάρη στις αλλαγές του Χάρις και σταθεροποιήθηκε στην 6η θέση που οδηγεί στα play offs ανόδου της Championship.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά, με την Μπρίστολ να έχει μόλις μία προσπάθεια προς την εστία και την Κάρντιφ καμία, πάντως οι Ουαλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με δημιουργώντας προϋποθέσεις με τον Σάντερσον στο 33′ και τον Ρολς στο 37′.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο από άποψη ρυθμού κι ευκαιριών, ο Βοκς στο 53′ δεν ολοκλήρωσε με επιτυχία μια πανέμορφη ομαδική προσπάθεια, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Μπένκοβιτς στο 81′, ωστόσο η μπάλα από την κεφαλιά του Σέρβου πέρασε εκτός εστίας.

Στο 85′ ο Τόμλιν έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου έδωσε την 8η ασίστ για το γκολ νίκης από τον Γουόρντ, με τις δύο αλλαγές του Νιλ Χάρις να δίνουν το πολύτιμο τρίποντο στους Ουαλούς. 

Πλέον η Κάρντιφ σταθεροποιείται στην 6η θέση, έχοντας διαφορά 3 βαθμών από την 7η Ντέρμπι, ενώ η Μπρίστολ με την τέταρτη διαδοχική ήττα της αποχαιρετά το όνειρο της ανόδου.

Μπρίστολ (4-4-2): Μπέντλι, Βάινερ (70′ Χαντ), Κάλας, Μπέικερ, Ντα Σίλβα, Βάιμαν (58′ Πάτερσον), Νατζ, Σμιθ (αρχ.), Ο’ Ντάουντα (70′ Μπένκοβιτς), Ντιεντιού, Γουέλς (70′ Αφόμπε)

Προπονητής: Λι Τζόνσον

Κάρντιφ (4-3-3): Σμίδις, Σάντερσον, Μόρισον (αρχ.), Νέλσον, Μπένετ, Μπακούνα, Βοκς, Ρολς, Μέντεζ-Λανγκ (66′ Τόμλιν), Πάτερσον (79′ Γουόρντ), Χόιλετ (88′ Μπάμπα)

Προπονητής: Νιλ Χάρις
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.