Τσάρλτον-Μίλγουολ 0-1: πλέι οφ ερχόμαστε (vid)

Η Μίλγουολ με γκολ του Κούπερ στο τελευταίο δεκάλεπτο, νίκησε 0-1 στο ντέρμπι του νότιου Λονδίνου την Τσάρλτον και κάνει όνειρα πλέι οφ.

Η Μίλγουολ με γκολ του Κούπερ στο τελευταίο δεκάλεπτο, νίκησε 0-1 στο ντέρμπι του νότιου Λονδίνου την Τσάρλτον και κάνει όνειρα πλέι οφ.

Από μία ευκαιρία είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με τον Μπον και τον Γουάλας σε διάστημα 2 λεπτών από το 34′ ως το 36′ να μην καταφέρνουν να νικήσουν τους αντιπάλους τερματοφύλακες.

Στο 66′ η Τσάρλτον είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Έμεντ, με την Μίλγουολ να  να έχει την κατοχή όχι όμως και τις μεγάλες φάσεις.

Στο 81′ βρέθηκε η λύση για τους φιλοξενούμενους με τον Κούπερ να παίρνει το ριμπάουντ από το σουτ του Μαχόνι και να ανοίγει το σκορ.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ: Φίλιπς, Μάθιους, Πιρς, Λόκιερ, Οσιλάγια(75′ Ντάφτι), Κούλεν, Πράτλι(90′ Σαρ), Μακ Γκίντι(75′ Γουίλιαμς), Μόργκαν(46′ Φιλντ), Μπον(64′ Άνεκε), Έμεντ

ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Μπιαλκόφσκι, Χάτσινσον, Κούπερ, Πιρς, Γουάλας Μ., Μολούμπι(46′ Τόμσον), Γουντς, Γουάλας Τ.(86′ Γουίλιαμς), Λέοναρντ(75′ Μαχόνι), Σμιθ(64′ Μπράντσο),Ρομέο(75′ Μίτσελ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.