Μίλγουολ – Σουόνσι 1-1: Ήθελαν τη νίκη

Μίλγουολ και Σουόνσι ήθελαν τη νίκη, περιορίστηκαν όμως στο βαθμό

Μίλγουολ και Σουόνσι μπήκαν στη σέντρα της αναμέτρησης με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα διατηρούσαν “ζωντανή” την προοπτική εισόδου στην πρώτη εξάδα των play-offs.

Μετά τις αναμετρήσεις του της προηγούμενης αγωνιστικής, από τις οποίες δεν πήραν του τρεις βαθμούς, αμφότερες ένιωθαν πίεση, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν αρκετά προσεκτικές στο πρώτο τέταρτο του ματς. 

Η Μίλγουολ αξιοποίησε περίπτωση αντεπίθεσης για να πάρει προβάδισμα στο 21ο λεπτό με τον Μέισον Μπένετ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο τέρμα με τη φανέλα των γηπεδούχων. Η καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του Γκάρι Ρόουετ δεν επέτρεψε στη Σουόνσι να βγάλει σοβαρή αντίδραση μέχρι το τέλος του πρώτυ ημιχρόνου. 

Από την έναρξη του δεύτερου μέρους ο ρυθμός της αναμέτρησης άρχισε να ανεβαίνει και οι “κύκνοι” έφτασαν στην ισοφάριση όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Ρίαν Μπρούστερ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και την πλάτη του τερματοφύλακα Μπιαλκόφσκι στο 66ο λεπτό. 

Αν κάποια ομάδα έφτασε πιο κοντά στη νίκη, αυτή ήταν η Μίλγουολ καθώς λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης η κεφαλιά του Μάρεϊ Γουάλας σταμάτησε στο δοκάρι του Γούντμαν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.