Υπερθέαμα στο «Σίτι Γκράουντ», 4-2 η Νότιγχαμ τη Λιντς (video)

Στις νίκες επέστρεψε η Νότιγχαμ μετά από πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα επικράτησε με σκορ 4-2 της Λίντς και παρέμεινε κοντά στη πρώτη 6αδα που οδηγεί στα πλέι όφ.

Στις νίκες επέστρεψε η Νότιγχαμ μετά από πέντε αγωνιστικές. Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα επικράτησε με σκορ 4-2 της Λίντς και παρέμεινε κοντά στη πρώτη 6αδα που οδηγεί στα πλέι όφ. 
Ένα από τα καλύτερα εφετινά παιχνίδια διεξήχθη το απόγευμα στο «Σίτι Γκράουντ», ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Οι «ρεντς» προηγήθηκαν πολύ γρήγορα, μόλις στο 5ο λεπτό με τον Κόλμπακ, μετά από ολέθριο σφάλμα του Φάρσοου. Μάλιστα στο 42΄τα «παγώνια» έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φίλιπς με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μόλις ένα γκολ σε 38 εμφανίσεις με τη Νότιγχαμ είχε ο Κόλμπακ, αλλά πέτυχε δύο σήμερα

Το 2ο ημίχρονο ήταν ματς για γερά νεύρα. Η Λιντς παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και μέσα σε 17 λεπτά είχε καταφέρει να προηγηθεί. Αρχικά στο 47΄με τον νεοεισελθόντα Κλαρκ και στο 64΄με κοντινό σουτ του Σκοπιανού Αλιόσκι, μετά από κεφαλιά – πάσα του Γιάνσον. 

Το 2ο γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Καράνκα
, που απέδωσαν ένα εικοσάλεπτο εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στο 69΄ο Κόμπακ με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2 και τρία λεπτά αργότερα ο Ντάριλ Μέρφι με ωραία κεφαλιά, έδωσε εκ νέου την πρωτοπορία στην ομάδα του. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε με ωραία ατομική προσπάθεια και εκπληκτικό τελείωμα ο Μπεν Όσμπορν. 

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν νικήσει στα 4 τελευταία ματς την Λιντς (2 ήττες και 2 ισοπαλίες). Τελευταία τους νίκη ήταν το 3-1 τον Αύγουστο του 2016. Μετά από 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα γνώρισε την ήττα στις 2 τελευταίες αγωνιστικές, αλλά παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.