QPR: Ενστάσεις για επανέναρξη

Η αρμόδιοι για τη διεξαγωγή του αγγλικού πρωταθλήματος μπορεί να έχουν στοχεύσει σε επανεκκίνηση στις 20 αυτού του μήνα, όμως δεν είναι όλοι σύμφωνοι με αυτή την προοπτική.

Ο γενικός διευθυντής της QPR Λι Χόος ανέφερε: “Είμαι έκπληκτος γι’ αυτό το πλάνο. Δεν έχει γίνει απολύτως καμία συζήτηση ακόμη για τέτοιο ενδεχόμενο” ενώ υποστήριξε πως το κλαμπ έμαθε την εν λόγω πρόθεση από το δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση.

Μάλιστα υποστήριξε πως ίδια άποψη με εκείνον έχουν και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος Λες Φέρτιναντ και Μαρκ Γουαρμπάρτον.

Οι ενστάσεις αφορούν κυρίως στο γεγονός ότι οι παίκτες δεν έχουν μπει σε διαδικασία κανονικών προπονήσεων με επαφές, κατά συνέπεια είναι αδύνατο να βρεθούν σε αγωνιστικό επίπεδο σε τρεις μόλις εβδομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε ρυθμό προπονήσεων στις 25 Μαίου όμως αρχικά με διατήρηση αποστάσεων, άρα σε ρυθμούς που δεν επιτρέπουν την άμεση προσαρμογή σε αγωνιστικά δεδομένα. 

Η QPR είναι στη 12η θέση της βαθμολογίας στην Τσάμπιονσιπ και απέχει 6 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα play offs.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.