Νίκη με απίθανη ανατροπή η Μπέρμιγχαμ (video)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τους μπλε, που γεμίζουν με βαθμολογικό οξυγόνο τα πνευμόνια τους για την συνέχεια της Championship.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τους μπλε, που γεμίζουν με βαθμολογικό οξυγόνο τα πνευμόνια τους για την συνέχεια της Championship. 

Η Μπρίστολ Σίτι είχε ονειρεμένο ξεκίνημα στο ματς, όταν μόλις στα 40” της αναμέτρησης είδε τον Ρόμπερτς να κάνει παιδικό λάθος, να εκθέτει την άμυνα της Μπέρμιγχαμ και να δίνει την δυνατότητα στον Πάτερσον να βάλει μπροστά στο σκορ τους “κόκκινους”. 

Στο 6ο λεπτό η Μπρίστολ Σίτι είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 όμως ο Βέιμαν πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. 

Από το 15ο λεπτό και μετά οι “μπλε” επέβαλαν τον ρυθμό τους. Έπαιξαν στο μισό γήπεδο την Σιτι και απείλησαν για πρώτη φορά στο 20′ με διπλή τεράστια ευκαιρία για το 1-1 με τον 16χρονο Μπέλιγχαμ. 

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 23ο λεπτό ο Χόγκαν εκμεταλλεύτηκε τον λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα Μπέντλεϊ και σε κενή εστία έκανε το 1-1. 

Ενώ η ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 30ο λεπτό με κεφαλιά αυτογκόλ του Βέιμαν. 

Το δεύτερο μέρος μέχρι το 70ο λεπτό δεν είχε καμία ευκαιρία, αν και οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς την μπάλα στα πόδια τους. Στο 74′ ο Πάτερσον απείλησε για το 2-2 χωρίς να τα καταφέρει, το ίδιο έγινε άλλες δύο φορές για τους γηπεδούχους, στο 81′ με τον Ντιεντιού και στο 88′ με τον Γουίλιαμς και οι δύο με κεφαλιά. 

Όμως και πάλι η Μπέρμιγχαμ ήταν αυτή που σκόραρε, από το βολέ του Καμπ, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιότκιεβιτς, έβαλε καταπληκτικά το κορμί του πέρασε από δύο αντιπάλους έκανε ιδανικό πλασέ από πλάγια θέση κι έγραψε το τελικό 3-1 για τους φιλοξενούμενους που πήραν τεράστια βαθμολογική ανάσα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.