Λύτρωση στο τέλος για τη Ληντς (video)

Η Ληντς πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Πρέστον και διατήρησε τη διαφορά των οκτώ βαθμών στη ζώνη της απευθείας ανόδου. Η ομάδα του Μπίελσα ισοφάρισε σε 1-1 στο 89ο λεπτό.

Η Πρέστον έφερε από νωρίς στα μέτρα της το παιχνίδι, εμποδίζοντας τη δημιουργία των γηπεδούχων ασκώντας πίεση ψηλά. Με κόντρα επίθεση μάλιστα βρήκε στο 22ο λεπτό το προβάδισμα με ωραίο τελείωμα του Μπράουν και δε δυσκολεύθηκε να πάει με αυτό στα αποδυτήρια καθώς η Ληντς δεν μετέτρεψε την αντίδραση σε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο του ματς, κυρίως βγάζοντας ένταση και ταχύτητα στην ανάπτυξη τους. Η κυκλοφορία της μπάλας ωστόσο δεν τους επέτρεψε να “βάλουν στη μέγγενη” την Πρέστον η οποία πάντως στάθηκε τυχερή στο 75ο λεπτό όταν το σουτ του Αλιόσκι σταμάτησε στο δοκάρι. 

Η τύχη της πάντως εξαντλήθηκε στο 89ο λεπτό όταν η μπάλα στο σουτ του Ντάλας χτυπώντας στο απλωμένο πόδι του Λέντσον πήρε ύψος και κατέληξε στο παραθυράκι του Ραντ. 

Η Ληντς διατήρησε τη διαφορά από την κορυφή σοτυς τρεις βαθμούς και από την τρίτη θέση και την περιπέτεια των play-offs στους οκτώ βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.