Εξελίξεις με Γιαννούλη

Όλα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον του αριστερού μπακ στην Νόριτς.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα, ανήκει στο κλαμπ των 6 παικτών του συλλόγου των «καναρινιών», των οποίων το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, μαζί με τον Έλληνα μπακ είναι ο Μπεν Γκίμπσον, ο Ντάνι Μπαθ, ο Γιάκομπ Σόρενσεν, ο ΜακΚάλουμ και ο Μπάρντεν.

Οι Άγγλοι αναφέρουν ότι ο Γιαννούλης δεν αποκλείεται να μείνει στη Νόριτς. Ο Βρετανικός Τύπος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γιαννούλης είναι 28 ετών και η Νόριτς μπορεί να αποφασίσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του μετά το τέλος της σεζόν, αν συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα της».

Ωστόσο, έντονο είναι το ενδιαφέρον του Άγιαξ για τον Έλληνα αμυντικό, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του αν παραμείνει ο Φαν’τ Σχίπ στον πάγκο του «Αίαντα».

Ταυτόχρονα, ο Γιαννούλης απασχολεί και τις ελληνικές ομάδες. Είναι ο παίκτης που αρέσει πολύ τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην ΑΕΚ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει κίνηση και από τις δύο ομάδες για την απόκτησή του. Τώρα το θέμα θα είναι και το «θέλω» του παίκτη. Ναι μεν ο Γιαννούλης δεν έχει αποκλείσει πιθανότητα επιστροφής στα πάτρια εδάφη, αλλά παίζει το σενάριο να προκύψει πρόταση από προηγμένο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.