Συνελήφθη πρώην παίκτης του Ολυμπιακού

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη για πρώην επιθετικό των «ερυθρόλευκων».

Ο λόγος για τον Χουάνγκ Ουί Τζο, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομική Υπηρεσία της Σεούλ συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, 18 Νοεμβρίου με την κατηγορία ότι τράβηξε ερωτικό βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του.

Όπως αποκαλύπτει το Μέσο «koreajoongangdaily», ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός που αγωνίζεται στη Νόριτς με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ανακρίθηκε σχετικά με τους ισχυρισμούς πριν από μερικά 24ωρα, καθώς συνελήφθη με την κατηγορία του εκβιασμού και της διαρροής ιδιωτικών βίντεο.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο, όταν ένα άγνωστο άτομο ισχυριζόταν ότι είχε δεσμό με τον Χουάνγκ και ότι ο Νοτιοκορεάτης είχε στην κατοχή του ερωτικά βίντεο τα οποία είχαν τραβηχτεί χωρίς τη συγκατάθεση της. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτή την κατηγορία, αφού υποστήριξε πως ο Χουάνγκ ξεγέλασε πολλές γυναίκες για να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί του, προσποιούμενος ότι είχε σχέσεις μαζί τους.

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος του Χουάνγκ φέρεται να ανέφερε ότι το κινητό του πελάτη του, κλάπηκε όσο ήταν στην Ελλάδα και αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, ενώ υποστήριξε πως το άτομο που είχε αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο του Νοτιοκορεάτη, είχε απειλήσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που υπήρχαν στη συσκευή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.