Άκπομ: «Προέχει η άνοδος και όχι το ρεκόρ»

Ο Τσούμπα Άκπομ τόνισε πως αυτό που αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο είναι η άνοδος της Μίντλεσμπρο και όχι το προσωπικό του ρεκόρ.

Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε τα 21 γκολ τη φετινή σεζόν, μετά τα δυο γκολ που σημείωσε στη νίκη 5-0 επί της Ρέντινγκ. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ισοφάρισε το ρεκόρ του Μπέρνι Σλέιβεν, που το 1990 είχε σημειώσει επίσης 21 γκολ.

Ο Άκπομ δήλωσε: «Είναι μια ξεχωριστή μέρα, την οποία θα θυμάμαι σε όλη τη ζωή μου. Νιώθω χαρά. Τα 21 γκολ αποτελούν ένα μεγάλο κατόρθωμα για μένα, αλλά και τον σύλλογο. Προσπαθώ να βρίσκομαι πάντα στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά και να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς. Ο βασικός μου στόχος είναι να επιστρέψει η Μίντλεσμπρο στη Premier League».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεν είμαι ο τύπος που κοιτάζει μόνο τα γκολ, όπως κάνουν άλλοι επιθετικοί, αλλά πρωτίστως θέλω το καλό της ομάδας. Μπορεί στο τέλος της σεζόν να κοιτάξω τις επιδόσεις μου και να πω, πως πραγματοποίησα μια θαυμάσια σεζόν, αλλά τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το επόμενο παιχνίδι μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.