Ασταμάτητη και στην τρίτη θέση η Μπρίστολ (video)

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ "έσπασε" τα δοκάρια στο Μπρέιμαλ Λέιν και η Μπρίστολ κατάφερε να δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς για να ανέβει στην τρίτη θέση της κατάταξης στην οποία θα παραμείνει με την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ “έσπασε” τα δοκάρια στο Μπρέιμαλ Λέιν και η Μπρίστολ κατάφερε να δραπετεύσει με τους τρεις βαθμούς για να ανέβει στην τρίτη θέση της κατάταξης στην οποία θα παραμείνει με την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής. 

Μη έχοντας νίκη στα τελευταία τρία ματς στο πρωτάθλημα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την έχουσα τους ίδιους βαθμούς Μπρίστολ. Οι “λεπίδες” κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο είδαν τη μπάλα σε τρεις περιπτώσεις να σταματά στο δοκάρι και τα πράγματα έλαβαν ακόμη χειρότερη τροπή δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα με το εκπληκτικό σε δημιουργία κι εκτέλεση στην αντεπίθεση γκολ του Τζέιμι Πάτερσον. 

Από την αρχή του δεύτερου μέρους κατέστη σαφής η αποφασιστικότητα της Σέφιλντ να αλλάξει τον ρου της αναμέτρησης. Έβγαλε ένταση και πολύ υψηλό ρυθμό κι έφτασε στην ισοφάριση με τη συμπλήρωση μόλις 3 τριών λεπτών. Παρά τη χειμαρώδη εικόνα των γηπεδούχων, ακόμη ένα δοκάρι σε σουτ του Ντάφι, ήρθε να γίνει προμήνυμα των κακών εξελίξεων. Η δικαιολογημένη απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Τζον Φλεκ για το αντιαθλητικό τάκλιν που έστειλε πρόωρα και με πρησμένο αστράγαλο τον Σμιθ στα αποδυτήρια, έδωσε την ευκαιρία στη Μπρίστολ να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. 

Οι τρεις χαμένες ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους δεν έγιναν τέσσερις όταν στο πρώτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων η μπάλα έφτασε στα πόδια του Έιντεν Φλιντ. Ο στόπερ της Μπρίστολ που είχε προωθηθεί στην στατική φάση πλάσαρε έξοχα και η Μπρίστολ επέκτεινε το αήττητο εκτός έδρας σερί της στα δέκα ματς ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.