Απόδραση με βαθμό για την Κάρντιφ (video)

Σε συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι Ρέντινγκ και Κάρντιφ έμειναν σε ισοπαλία με σκορ 2-2 στο "Μαντέσκι" σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Σε συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι Ρέντινγκ και Κάρντιφ έμειναν σε ισοπαλία με σκορ 2-2 στο “Μαντέσκι” σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Οι γηπεδούχοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί και ευνοημένοι από την τύχη προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Στο 16′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Πάτερσον σημείωσε με αυτογκόλ του 1-0. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Μπάροου διαμόρφωσε το 2-0 με σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε στον Μπένετ αλλάζοντας πορεία και ξεγελώντας τον τερματοφύλακα Έθεριτζ.

Ο Χόιλετ απώλεσε σημαντική ευκαιρία για την Κάρντιφ στο 54 όταν από το ύψος της μικρής περιοχής αστόχησε με κεφαλιά. Το ίδιο και ο Μπένετ όταν εκτέλεσε αμαρκάριστος από την καρδιά της περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά, κατάφεραν να μειώσουν με γκολ του Μπένετ στο 83′ και να ισοφαρίσουν με τον Τόμλιν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. 
Η Ρέντινγκ έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει το τρίποντο αφού στο πέμπτο των καθυστερήσεων ο κορυφαίος του αγώνα ΜακΣέιν είχε κεφαλιά στο δοκάρι.
Η Κάρντιφ πήρε βαθμό όμως είναι πλέον σε απόσταση τεσσάρων από την πρωοπόρο Γουλβς, ενώ η Ρέντινγκ έφτασε τους 27.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.