Αγγλία: Επιστρέφει στην κανονικότητα

Οι αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη τη Βρετανία θα επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα μετά από μια σειρά ακυρώσεων το Σαββατοκύριακο, λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Premier League της Αγγλίας και η Football League (EFL) ανέβαλαν όλους τους αγώνες για το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου, ενώ δεν θα διεξαχθούν και όλοι οι σημερινοί αγώνες (12 Σεπτεμβρίου), ως ένδειξη σεβασμού προς την εκλιπούσα Βασίλισσα που πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ενώ η Μεγάλη Βρετανία εξακολουθεί να βρίσκεται σε περίοδο εθνικού πένθους, επιβεβαιώθηκε από επίσημα στόματα ότι οι αγώνες θα διεξαχθούνν κανονικά αυτήν την εβδομάδα, ενόψει της κηδείας της βασίλισσας στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες του EFL – τα τρία πρωταθλήματα αμέσως κάτω από την Premier League – θα διεξαχθούν όπως είχε προγραμματιστεί στις 13 Σεπτεμβρίου. Όπως μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η EFL «θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από τους αγώνες, οι συμμετέχοντες θα φορούν με μαύρα περιβραχιόνια, σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες και ο εθνικός ύμνος θα ακουστεί σε όλα τα γήπεδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.