Νότιγχαμ Φόρεστ: Υψηλές βλέψεις από τον Μαρινάκη

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης τόνισε πως στόχος της διοίκησης της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η δημιουργία μιας ομάδας, που θα συναγωνίζεται κάθε αντίπαλο στην Premier League.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως πρόθεση της οικογένειάς του είναι να επενδυθούν αρκετά χρήματα στην αγγλική ομάδα, ώστε να έρθουν νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Αρχικά, ο Μαρινάκης δήλωσε στο “goal.com”: “Νιώθω φανταστικά. Φέραμε έναν νέο προπονητή μετά από έξι ήττες στα πρώτα οκτώ ματς της σεζόν. Ήμασταν τελευταίοι με μόλις τέσσερις βαθμούς. Είναι όμορφο αυτό που καταφέραμε γιατί είχαμε πετύχει την πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στη Χάντερσφιλντ και τώρα πετύχαμε την άνοδο. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στιβ (σ.σ. Κούπερ, τον προπονητή) που ήρθε και άλλαξε την ομάδα και όλα γύρω της. Πιστεύουμε πως έκανε μια απίστευτη δουλειά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες που οδήγησαν τη Νότιγχαμ σε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έκαναν ένα θαύμα μετά από τόσο κακό ξεκίνημα. Ο πατέρας μου υποστήριξε την ομάδα, κάνει ό,τι ζητούσε ο προπονητής και έχουμε φοβερούς οπαδούς. Πιστεύω πως είναι το θαύμα του Στιβ”.

Στη συνέχεια, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης συμπλήρωσε: “Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα για το ταξίδι που μόλις ξεκίνησε. Θέλουμε να επενδύσουμε και να αγοράσουμε παίκτες, ώστε να χτίσουμε μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί τον καθέναν στην Αγγλία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.