Πίτερμπορο-Στόουκ 2-2: Ουδείς ικανοποιημένος (hls)

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, όμως οι ουραγοί της Championship κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία με γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η Στόουκ, που αγνοούσε τη νίκη στα 7 προηγούμενα παιχνίδια, μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του “Γουέστον Χόουμς”, είχε δοκάρι με τον Ντουχέινι και στο 28′ μετά από πάσα του Άλεν, άνοιξε το σκορ με τον Μπράουν που έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Πίτερμπορο κατάφερε με τη μοναδική καλή στιγμή της στο πρώτο ημίχρονο να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 33′, αφού ο Νάιτ προωθήθηκε, έδωσε στον Φουχς, ο Κλαρκ-Χάρις πήρε την πάσα του Καμερουνέζου και  με άψογο πλασέ νίκησε τον Μπόναμ για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος είχε ακόμη χαμηλότερη ποιοτική στάθμη, στο 84′ οι “Πότερς” πήραν πέναλτι για χέρι του Νάιτ, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα, με τον Μπέικερ να σημειώνει το 1-2, όμως και πάλι η “Πος” κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+1′ με πέναλτι του Κλαρκ-Χάρις.

Οι ουραγοί πήγαν στους 23 βαθμούς ενώ η Στόουκ είναι 15η με 46 βαθμούς.

Πίτερμπορο: Κορνέλ, Έντουαρντς, Νάιτ, Κεντ, Γουόρντ, Τζακ Τέιλορ (81′ Τζο Τέιλορ), Νόρμπερν (αρχ.), Μπάροουζ (71′ Μάμπα) , Φουχς, Κλαρκ-Χάρις, Μάριοτ (65′ Μάριοτ)

Προπονητής: Γκραντ ΜακΚάν

Στόουκ: Μπόναμ, Τζαγκιέλκα (66′ Γουίλμοτ), Τσέστερ, Χάργουντ-Μπέλις, Ντουχέινι (46′ Μάτζα), Άλεν (αρχ.), Μπέικερ, Τόμπσον (71′ Κάμπελ), Τάιμον, Μπράουν, Φλέτσερ

Προπονητής: Μάικλ Ο’ Νιλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.