KΠΡ – Μπόρνμουθ 0-1: Κεφαλιά κορυφής ο Σολάνκε! (hls)

Η Μπόρνμουθ πέρασε από την έδρα της ΚΠΡ με γκολ του αρχισκόρερ της Ντόμινικ Σολάνκε και ανέβηκε στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ επιστρέφοντας στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές.

Τα «κεράσια» κυριάρχησαν απόλυτα απέναντι σε μία ομάδα που είχε να παίξει από τις 2 Δεκεμβρίου και υποχρεώθηκε στη δεύτερη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα, αν και παραμένει στη μάχη των πλέι – οφ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες στο α’ μέρος με τους Στάνισλας, Λ. Κουκ και Σολάνκε, πριν ο τελευταίος σκοράρει με υπέροχη κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ στο 41ο λεπτό, για το 17ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ θα μπορούσε να «καθαρίσει» εύκολα το ματς στο β’ όμως εξακολούθησε να χάνει ευκαιρίες με Σολάνκε, Άντονι και Κρίστι, για να καρδιοχτυπήσει στο τέλος από τα γεμίσματα των γηπεδούχων.

Πάντως κατάφερε να κρατήσει την πρώτη νίκη της στην έδρα της ΚΠΡ από το 1959 (!), που την φέρνει μπροστά από τη Φούλαμ με ματς περισσότερο.

H KΠΡ τελείωσε το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Ντοζέλ με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις.

KΠΡ (Γουόρμπερτον): Nτιένγκ – Ντίκι, Νταν, Μπαρμπέ – Κακάι (70′ Αντόμα), Φιλντ, Γιόχανσεν, Γουάλας (71′ Γκρέι) – Σάιρ (46′ Ντοζέλ), Γουίλοκ – Ντάικς.
Μπόρνμουθ (Πάρκερ): Tράβερς – Στέισι, Κέιχιλ, Μέπαμ, Ζεμούρα – Λέρμα, Λ. Κουκ (90+1′ Πίρσον) – Κρίστι (82′ Λόου), Μπίλινγκ, Στάνισλας – Σολάνκε (60′ Άντονι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.