Πρέστον – Γουέστ Μπρόμγουιτς 1-1 : Δεν κέρδισε αλλά και δεν… έκλαψε κανείς! (hls)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Πρέστον με την Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γουάϊτμαν στο 26' και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Φίλιπς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου

Σε μια αγωνιστική όπου οι περισσότερες ομάδες κορυφής «σκόνταψαν» και η Γουέστ Μπρομ με την προβληματική εικόνα της επιθετικής γραμμής δυσκολεύτηκε πολύ προκειμένου να μας πείσει πως μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο, μάλλον αυτή η ισοπαλία στο Πρέστον πρέπει να την αφήνει με την αίσθηση της χαρμολύπης για ένα ματς που θα μπορούσε να κερδίσει όπως μπορούσε και να το χάσει!
Η Πρέστον δεν το κέρδισε γιατί στα σημεία όπου έπαιξε καλά – δύο 10λεπτα επί της ουσίας, ένα σε κάθε ημίχρονο – δεν πέτυχε περισσότερα πράγματα…
Στο πρώτο μέρος μπόρεσε, εκεί όπου κυριάρχησε από το 20ο έως το 35ο λεπτό, να σκοράρει έστω και με τη μικρή βοήθεια της τύχης..
Στο 26’ ο Γουάιτμαν σούταρε εκτός περιοχής με τη μπάλα να αλλάζει πορείς χτυπώντας στο σώμα του Μπάρτλεί και να καταλήγει στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο φινάλε του ημιχρόνου και έφτασαν στην ισοφάριση έπειτα από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, σε μια από τις πολλές δυνατέρς εκτελέσεις πλάγιου άουτ στο ματς, και κοντινή κεφαλιά του Σκωτσέζου του Φίλιπς στην εκπνοή των καθιυστερήσεων!
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασισμένη αλλά έμειναν χωρίς επιθετικές εμπνεύσεις στα όρια της φλυαρίας.
Λίγες οι καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες όπου οι τερματοφύλακες όπου χρειάστηκε, απέκρουσαν αποτελεσματικά.
Το 1-1 εις το πηλίκο και… «ζήσαν αυτοί καλά», γλιτώνοντας τα όποια χειρότερα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.