Μπλάκμπερν-Λούτον 2-2: Ένα τρελό, τρελό ματς (hls)

Σε ένα ματς που είχε εννέα κίτρινες κάρτες η Μπλάκμπερν προηγήθηκε με 2-0, όμως η Λούτον βρήκε δύο γκολ από τον Λουκ Μπέρι που ήρθε από τον πάγκο για να δώσει στις καθυστερήσεις το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του

Η ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου που έδινε αέρα δύο τερμάτων στη Μπλάκμπερν, σε καμία περίπτωση δεν προοιώνιζε το σενάριο του δεύτερου. στην αναμέτρηση στο Ίγουντ Παρκ με αντίπαλο τη Λούτον.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά στο 27ο και στο 31ο ο Ντόλαν και ο Πίκερινγκ έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν ισορροπημένη εικόνα, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχο στοιχείο ήταν η δύναμη και η ένταση, με τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών να εκτραχύνεται σε σημείο που οι εννέα κίτρινες δεν αποδείχθηκαν αρκετές για να επαναφέρουν την ηρεμία.

Πρόσωπο του ματς ήταν ο Λουκ Μπέρι, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή και με τα τέρματα του στο 73ο και το όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.