Τζακ Γουίλσιρ: Ο Ρούνεϊ του δίνει την τελευταία ευκαιρία!

Μόλις πριν από εννέα μήνες ο Τζακ Γουίλσιρ ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Γουέστ Χαμ και της Premier League.

Ο 29χρονος διεθνής Άγγλος μέσος, αμειβόταν με περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, παρά την φτωχή του συνεισφορά, με μόλις 19 αγώνες σε 1,5 χρόνο στην ομάδα του Λονδίνου, εξαιτίας των συνεχόμενων τραυματισμών που τον ακολουθούν σε όλη του την καριέρα. Τον περασμένο Ιανουάριο, έλυσε το συμβόλαιο του με τη Γουέστ Χαμ και έπαιξε για δεύτερη περίοδο στην καριέρα του με την Μπόρνμουθ, αυτή τη φορά στην Championship.

Ωστόσο, με μόλις 14 ματς πρωταθλήματος (και ένα γκολ) δεν κατάφερε να πείσει, ότι πρέπει να του επεκτείνει το συμβόλαιο του η ομάδα της Νότιας Αγγλίας. Μετά από περισσότερους από δύο μήνες χωρίς δουλειά, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Championship, αφού του προσφέρθηκε… σωτηρία κίνηση από την Ντέρμπι Κάουντι, στην οποία προπονητής είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Μάλιστα ήδη κάνει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του πρώην διεθνή Άγγλου επιθετικού, στην προσπάθεια του να βρεθεί στην κατάλληλη φόρμα για το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Η Ντέρμπι, η οποία έχει μόλις εννέα εγγεγραμμένους παίκτες στα βιβλία της – δύο εκ των οποίων είναι τερματοφύλακες – γλίτωσε τον υποβιβασμό στη Ligue 1, για έναν βαθμό την περασμένη σεζόν και μέχρι την περασμένη εβδομάδα, βρισκόταν υπό εμπάργκο μεταγραφών από την EFL, επειδή δεν υπέβαλε τον οικονομικό ισολογισμό της την προηγούμενη χρονιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.