Ρόδεραμ – Μπέρμιγχαμ 0-1: Γκολ σωτηρίας από τον αρχηγό! (hls)

Η Μπέρμιγχαμ πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα της Ρόδεραμ χάρη σε γκολ του αρχηγού Χάρλι Ντιν στο 88' και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής στην Τσάμπιονσιπ.

Η ομάδα του Λι Μπόιερ έμεινε αήττητη τέταρτη σερί αγωνιστική και είναι εννέα πόντους μακριά από την επικίνδυνη ζώνη (όπου βρίσκεται η σημερινή αντίπαλός της), αν και με δύο ματς περισσότερα (42 έναντι 40).
Η Ρόδεραμ υπέστη δεύτερη σερί ήττα με 1-0 εντός έδρας στο τέταρτο παιχνίδι της μέσα σε 9 μέρες, καθώς το καλαντάρι της είναι «φορτωμένο» λόγω αναβολών προηγούμενων αγώνων της μετά από κρούσματα κορωνοϊού. Παραμένει έτσι τέσσερις πόντους μακριά από την Ντέρμπι και τη σωτηρία, με δύο ματς λιγότερα.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με άστοχη κεφαλιά του Γιούτκιεβιτς στο πρώτο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και είχαν καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με Λάνταπο, Άνγκους ΜακΝτόναλντ και Σμιθ. Η Ρόδεραμ είχε ακόμα πιο σημαντικές φάσεις στο ξεκίνημα του β’ μέρους με Λάνταπο, Ουίνγκ και Σμιθ.
Σιγά – σιγά όμως η κούραση έβγαινε στη Ρόδεραμ και η Μπέρμιγχαμ πήρε τα ηνία. Στο 77′ ο Γιούτκιεβιτς έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά που έβγαλε ο Γιόχανσον, όμως ο τερματοφύλακας της Ρόδεραμ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 88′ όταν οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με συνεργασία τριών σέντερ μπακ. Ο Ρόμπερτς έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Πέντερσεν πήρε πρώτη κεφαλιά και ο Ντιν με δεύτερη – ίσως και με παρέμβαση του σέντερ μπακ των γηπεδούχων Iχιέκουε – έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό σκορ.
ΡΟΔΕΡΑΜ (Ουόρν):
Γιόχανσον – Ιχιέκουε, Γουντ, Α. ΜακΝτόναλντ – Χάρντινγκ, Κρουκς, Σ. ΜακΝτόναλντ (81′ Ουάιλς), Ουίνγκ, Ρόμπερτσον (81′ Λίντσι) – Σμιθ, Λάνταπο (81′ Χερστ).
MΠΕΡΜΙΓΧΑΜ (Μπόιερ): Έθριτζ – Ρόμπερτς, Ντιν, Πέντερσεν – Κολέν, Γκάρντνερ (90′ Γκάρντνερ), Σούνγιτς, Σέντον (90+7′ Φρεντ), ΜακΓκρι (71′ Σάντσεθ) – Λίκο (90+1′ Χόγκαν), Γιούτκιεβιτς (90+7′ Κοσγκρόουβ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.