Νόριτς-Μπόρνμουθ 1-3: Τα “κεράσια” χάλασαν το πάρτι προβιβασμού (hls)

Η αποβολή του Γιαννούλη άλλαξε τα δεδομένα για τα "καναρίνια", που ηττήθηκαν για πρώτη φορά από τις αρχές Φεβρουαρίου, την ημέρα που επέστρεψαν στην Premier League.

Η Νόριτς μπήκε στο “Κάροου Ρόουντ” γνωρίζοντας πως έχει ήδη προβιβαστεί στην Premier League και με την ψυχολογία στο ζενίθ, έχασε μια ευκαιρία στο 3′ με τον Μπουένδια, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πούκι έδωσε έτοιμο γκολ στον Αργεντινό για το 1-0.

Στο 17′ ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Γιαννούλη για μαρκάρισμα επί του Πίρσον, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές και να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο, δίνοντας την κατοχή στα “κεράσια”, που πάντως δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και πήγαν στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.

Ο Γούντγκεϊτ αντικατέστησε τον Λέρμα με τον Σάριτζ και στο 50′ ο Άγγλος επιθετικός έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία για να πάρει τη σκυτάλη στη συνέχεια ο Χρούνεφελντ: με απίθανο σουτ στο 57′ έκανε το 1-2 και στο 76′ έδωσε την πάσα για το γκολ του Κέλι, που διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η Μπόρνμουθ με 74 βαθμούς είναι στην 5η θέση και πολύ δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για τα play offs προβιβασμού.

Nόριτς (4-2-3-1): Κρουλ, Άαρονς, Χάνλι (αρχ.), Ομομπανιντέλ, Γιαννούλης, Σκιπ, Μακλέιν, Ντάουελ (22′ Σόρενσεν), Μπουένδια (77′ Ερνάντες), Κάντγουελ (77′ Χούγκιλ), Πούκι (55′ Πουαντσέτα)

Προπονητής: Ντάνιελ Φάρκε

Μπόρνμουθ (4-2-3-1): Μπέγκοβιτς, Σμιθ, Κάρτερ-Βίκερς, Κουκ (αρχ.), Κέλι, Πίρσον, Λέρμα (46′ Σάριτζ), Μπρουκς (71′ Στάνλισλας), Μπίλινγκ, Χρούνεφελντ (90+1′ Στέισι), Σολάνκε

Προπονητής: Τζόναθαν Γούντγκεϊτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.