Πήρε τον «γυναικά» η Νόριτς

Η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Παλέρμο επειδή, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Σικελών, ήταν... ασυγκράτητος.

Η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Παλέρμο επειδή, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Σικελών, ήταν… ασυγκράτητος. Ο 27χρονος Βοριοειρλανδός πέτυχε 11 γκολ την περασμένη σεζόν με τους «ροζανέρι», έχοντας σημαντική συμβολή στην επιστροφή τους στη Σέριε Α.

Η ιταλική «περιπέτεια», ωστόσο, τελείωσε πρόωρα για τον Λάφερτι, ο οποίος επέστρεψε αναγκαστικά για λογαριασμό της Νόριτς στην Τσάμπιονσιπ, όπου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και με την Μπέρνλι. Γιατί αναγκαστικά; Διότι ο ισχυρός άνδρας της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, τα έβγαλε… όλα στη φόρα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της γειτονικής χώρας.

«Ο Λάφερτι πωλείται σαν αποτέλεσμα συγκεκριμένου αιτήματος του προπονητή μου, Μπέπε Ιακίνι. Είναι ένας εκτός ελέγχου γυναικάς, ένας Ιρλανδός χωρίς κανόνες. Είναι κάποιος που εξαφανίζεται για μία εβδομάδα και πάει για κυνήγι γυναικών στο Μιλάνο», είπε αρχικά ο Τζαμπαρίνι, ο οποίος δε δίστασε να αποκαλύψει και άλλα:


«Έχει δύο οικογένειες με έξι παιδιά, ποτέ δεν προπονείται, είναι εντελώς εκτός προγράμματος. Στο γήπεδο είναι ένας σπουδαίος παίκτης, επειδή μας έδωσε ό,τι είχε και ακόμη περισσότερα. Όσον αφορά στη συμπεριφορά του, όμως, είναι ανεξέλεγκτη. Ο προπονητής μου είπε ότι δεν μπορεί να βρει λύση με αυτόν τον παίκτη κι έτσι πρέπει να φύγει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.