Τόμας Μίλερ: «Θέλω να είμαι ο καλύτερος!»

Ο σταρ του Μπάγερν Μονάχου Τόμας Μίλερ, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον πλανήτη.

Ο σταρ του Μπάγερν Μονάχου Τόμας Μίλερ, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον πλανήτη. Για τον Μίλερ, η απλή νίκη δεν είναι αρκετή. Θέλει να είναι ο καλύτερος. «Νομίζω ότι όταν είσαι υγιής και νιώθεις δυνατός, τότε το κίνητρο για νίκη είναι κάθε φορά το ίδιο», δήλωσε ο άσος της Μπάγερν σε συνέντευξη στο ESPN.

«Για μένα δεν είναι σημαντικό να κερδίσω μόνο τον τίτλο, φυσικά θέλω να κερδίσω τον τίτλο. Αλλά θέλω να είμαι ο καλύτερος. Θέλω να είμαι ο καλύτερος στη θέση μου στην ομάδα μου και θέλω να είμαι ο καλύτερος στη γερμανική λίγκα με την ομάδα μου. Το να κερδίσω είναι ο στόχος μου. Αυτό σου δίνει την αίσθηση της τελειότητας». Ο αγώνας του Σαββάτου εναντίον της Λειψιας, στο ντέρμπι τίτλου, θα πρέπει να δώσει στον Μίλερ την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος, για άλλη μια φορά. Η Λειψία είναι νέα ομάδα, «πεινασμένη» και πρόθυμη να ξεπεράσει τους πρωταθλητές, αλλά η Μπάγερν Μονάχου δεν φαίνεται έτοιμη να εγκαταλείψει την παντοκρατορία της στη Bundesliga.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας