Ραϊόλα: Δέκα ομάδες έχουν λεφτά για τον Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απασχολεί την ποδοσφαιρική σκηνή και η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να βάλει στα ταμεία της όταν τον αποδεσμεύσει κοντά στα 200 εκατομμύρια.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ απασχολεί την ποδοσφαιρική σκηνή και η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να βάλει στα ταμεία της όταν τον αποδεσμεύσει κοντά στα 200 εκατομμύρια. Πριν από ένα χρόνο έδωσε γύρω στα 20 για τον αποκτήσει από τη Ζάλτσμπουργκ με την ποδοσφαιρική του αξία να έχει εκτοξευτεί. Ο 20χρονος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των περισσότερων μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, όμως οι Βεστφαλοί δεν βιάζονται να τον πουλήσουν.

O ατζέντης του νεαρού επιθετικού, Μίνο Ραϊόλα, τόνισε πως ο Χάαλαντ τόνισε πως μόλις δέκα ομάδες μπορούν να τον αποκτήσουν.

«Είναι προφανές πως όλοι θεωρούν τον Χάαλαντ ως ένα από τα νέα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς είναι πολύ δύσκολα και σπάνια όλα αυτά που κάνει για παίκτη στην ηλικία του. Σίγουρα θα είναι ένα αστέρι της επόμενης δεκαετίας. Μόνο δέκα ομάδες στον κόσμο μπορούν να αγοράσουν τον Χάαλαντ και να καλύψουν τα θέλω της Ντόρτμουντ. Οι τέσσερις από αυτούς τους συλλόγους βρίσκονται στην Αγγλία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.