Αρμίνια-Λειψία 0-1: Μίλησε ο αρχηγός!

Με γκολ του Ζάμπιτσερ η Λειψία πέρασε νικηφόρα από το Μπίλεφελντ στην εκκίνηση της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή και την Μπάγερν στον ένα βαθμό.

To πρώτο ημίχρονο ήταν…μονόπρακτο καθώς η Λειψία είχε κατοχή-ρεκόρ 83% (!), με την Αρμίνια να βρίσκεται όλη πίσω από την μπάλα και τον Ορτέγα Μορένο να έχει μπόλικη δουλειά, η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 43’ με τον Ενκουνκού να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. 

Οι «ταύροι» συναντήθηκαν με τα δίχτυα στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, όταν στο 46’ ο Όλμο συνδυάστηκε με τον Ενκουκού με τελικό αποδέκτη τον Ζάμπιτσερ, ο Αυστριακός αρχηγός έφτασε τα 50 γκολ με τη Λειψία και πλέον έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην τρέχουσα Bundesliga. 

Το σύνολο του Νάγκελσμαν θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ με τους Χουάνγκ (76’) και Ενκουκού (79’) παρόλα αυτά έφυγε με το τρίποντο από τη Βόρειο Ρηνανία-Βεστφαλία. 

Η Αρμίνια υπέστη την 16η ήττα της και παραμένει στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από Μάιντς και Χέρτα Βερολίνου, που την καταδιώκουν.    

Αρμίνια Μπίλεφελντ: Ορτέγα Μορένο, Μπρούνερ (86’ Γκεμπάουερ), Πίπερ, Νίλσον, Λουκόκι (86’ Λάουρσεν), Ντοάν, Πριτλ, Μάιερ, Οκούγκαβα, Φλαπ (69’ Κόρδοβα), Κλος (86’ Σίπλοκ)

Προπονητής: Φρανκ Κράμερ

Λειψία: Γκουλάτσι, Kλόστερμαν, Όρμπαν, Χάλστενμπεργκ, Άνταμς, Ζάμπιτσερ, Καμπλ (89’ Μουκιέλε), Ενκουνκού, Χαϊνταρά (77 Χένριχς) , Όλμο (78’ Πόουλσεν), Φόρσμπεργκ (69’ Χουάνγκ)

Προπονητής: Γιούλιαν Νάγκελσμαν
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.