Σάλκε: Άρχισε η… ανακαίνιση

Πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν για την Σάλκε. Αποκτήθηκε με διετές συμβόλαιο ο αμυντικός μέσος της Μάιντς, Ντάνι Λάτσα. 

Το μέλλον της Σάλκε θα είναι εκτός θαύματος, στην δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν φήμες για νέα ιδιοκτησία, για ενεργοποίηση του Ραλφ Ράνγκνικ στον σύλλογο αλλά προς το παρόν οι βασιλικοί μπλε σχεδιάζουν το μέλλον.

Πρώτη μεταγραφή για την νέα σεζόν είναι ο αμυντικός μέσος της Μάιντς, Ντάνι Λάτσα. 

Ο αρχηγός της Μάιντς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με την Σάλκε το οποίο μπορεί να επεκταθεί για ακόμη μια σεζόν αν η ομάδα επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα μέσα σε αυτή την διετία. 

Η πρώτη επαγγελματική σεζόν του Λάτσα στην Μπουντεσλίγκα ήταν με την φανέλα της Σάλκε την σεζόν 2008/09 παίζοντας μόλις τρεις αγώνες. 

“Είμαι περήφανος που θα παίξω ξανά με την Σάλκε. Εκεί έμαθα ποδόσφαιρο και εκεί έπαιξα πρώτη φορά στην Μπουντεσλίγκα. Θέλω να βοηθήσω από το καλοκαίρι για να επιστρέψουν οι επιτυχίες στην ομάδα. Η Σάλκε για εμένα είναι ένα μέρος όπου αγωνίζονται μαχητές και αυτό θα αποδείξω”.

Ο Λάτσα αφήνει την Μάιντς με την οποία έχει παίξει 145 ματς στην Μπουντεσλίγκα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας