Λειψία: Παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Λίβερπουλ ο Νάγκελσμαν

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δήλωσε πως δίκαια προκρίθηκε η Λίβερπουλ στην επόμενη φάση του Champions League, μετά και τη δεύτερη νίκη της 2-0.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν δήλωσε πως δίκαια προκρίθηκε η Λίβερπουλ στην επόμενη φάση του Champions League, μετά και τη δεύτερη νίκη της 2-0. Ο τεχνικός της Λειψίας στάθηκε στον λάθος τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η ομάδα του τους “κόκκινους” και στα δυο ματς και τόνισε πως ο στόχος της ομάδας του μέχρι το τέλος της σεζόν είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής και στο επόμενο Champions League

Αρχικά, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: “Η Λίβερπουλ άξιζε, η πιο ισχυρή ομάδα πέρασε. Δεν κάναμε αρκετά για να πετύχουμε τα γκολ που χρειαζόμασταν. Στα αρχικά στάδια του αγώνα αγωνιστήκαμε τόσο πολύ για να προσαρμοστούμε στο είδος του παιχνιδιού τους και δεν μπορέσαμε να εφαρμόσουμε τις σωστές αντεπιθέσεις”.

Στη συνέχεια, ο Νάγκελσμαν συμπλήρωσε: “Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα του γηπέδου και παραδέχομαι ότι δεν κάναμε ότι ήταν απαραίτητο για να προκριθούμε. Λυπούμαστε, αφήνουμε αυτό το συναίσθημα να μας συνοδεύει για τις επόμενες ώρες, αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα μας επιτρέψει να αντιδράσουμε σωστά για το φινάλε της σεζόν στο πρωτάθλημα και στο γερμανικό Κύπελλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.