Μπάγερν-Αρμίνια 3-3: «Show» στο… χιόνι! (hls)

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ πήρε τον βαθμό ισοπαλίας στο «άσπρο» Allianz Arena σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, και έριξε ιδανικά την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Και κάπως έτσι η δεύτερη Λειψία βρέθηκε στο -5 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου ενώ η Αρμίνια Μπίλεφελντ έπιασε στους 18 βαθμούς και την 15η θέση της κατάταξης την Χέρα Βερολίνου. Θυμίζουμε ότι ο 15ος της Bundesliga σώνεται ενώ ο 16ος οδηγείται σε μπαράζ παραμονής.

Οπότε ο βαθμός στο χιονισμένο Allianz Arena κόντρα στην πρωταθλήτρια ήταν υπερπολύτιμος για το συγκρότημα του Νόιχαους. Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα ήθελαν ένα τρίποντο παραμονής και ούτε σημαίνει ότι δεν έφτασαν κοντά στο να το κατακτήσουν.

Αντιθέτως, η ομάδα του Μπίλεφελντ με ένα ονειρικό πρώτο μέρος, που γεννούσαν και τα… κοκόρια της, προηγήθηκε 0-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής το ολλανδικό δεκάρι, Μιχέλ Βλαπ στην πρώτη του συμμετοχή με τη νέα του ομάδα (δανεικός από Άντερλεχτ). Ο 23χρόνος μεσοεπιθετικός λοιπόν έβαλε το πρώτο γκολ (7′) και στο 37ο λεπτό μοίρασε την ασίστ στον Άμος Πίπερ

Στο β’ μέρος η πίεση έγινε ακόμα μεγαλύτερη από πλευράς συγκροτήματος του Φλικ και απέδωσε καρπούς. Στο 48′ ο συνήθης ύποπτος, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «μάτωσε» τα δίχτυα αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κρίστιαν Γκεμπάουερ βρήκε ανοργάνωτη την βαυαρική άμυνα και έγραψε το 1-3, αποκαθιστώντας το προβάδισμα των δύο γκολ (όχι για πολύ).

Τολισό και Ντέιβις στο 57ο λεπτό και στο 70ο λεπτό αντίστοιχα ισοφάρισαν για την Μπάγερν αλλά το γκολ της νίκης δεν ήρθε ποτέ. Μάλιστα στο 73′ ο Σέρχιο Κόρντοβα είδε το γκολ του, που θα έκανε το σκορ 3-4, να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Η ομάδα του Μονάχου ταξιδεύει στην Φρανκφούρτη την άλλη εβδομάδα (20/02) πριν το παιχνίδι στην Ιταλία με την Λάτσιο για την Φάση των «16» του Champions League (23/02). Από την άλλη, η Αρμίνια, στην προσπάθεια σωτηρίας φιλοξενεί την Βόλφσμπουργκ την Παρασκευή (19/02) στο Μπίλεφελντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.